Bu Blogda Ara

8 Ağustos 2012 Çarşamba

İsyan & Tespit Postu

Uzun zamandır blog yazmıyorum ama her gün mutlaka bol bol okuyorum fakat şunu fark ettim ki sanki herkes aynı şeyleri yazar oldu. Her ne okursam okuyayayım yeni birşeyler öğrenme kaygısı duyuyorum. Hatta sadece okumak degil bir film izlerken veya arkadaşlarla sohbet ederken bile yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Bende merak uyandırsın, bende araştırayım öğreneyim ama yoooook.Gidip alıp deneyeyim bende yiyeyim o yemeklerden ama nerdeee. 

Moda blogları var bugün bunu giydim bilmem ne. E giydin de nerden aldın? Ne kadara aldın? Senin ayak kaç numara da sen kaç numarasını sipariş ettin? Uydu mu? Memnun musun? Bunları da yaz ama değil mi?

Gezdim gördümler var sırf fotoğraf. Arkadaş ben oraya nasıl gitcem? Tarif et. Oteller nasıl? Fiyatlar nasıl? Nesi meşhur? Ne alınır? Ne yenir?

Yemek blogları var. Bi resim koymuş işte bu akşamki menüm. Kabak dolması, mercimek çorbası, yogurt... AAAAaaaa bak hayatımda ilk kez gördüm bu yemeği süpermiş. Sırf sık sık post atıcam diye de saçmalamayın arkadaşlar.

Bide takipçi kaygısından hediye dağıtan var. Şimdi önce takipçim ol, bununla ilgili en çoook tweet atan sen ol, bu postu facebookta yayınla, benim sayfamı begen, bloğuma 3 yorum yap, çekilişe katıl sonunda sana düttürü marka oje vercem hemde sadece 1 kez kullanılmış:S Delirdin mi be kadın? Ya bunları o oje için yapana ne demeli? O hepten yemiş kafayı.

İşte böyle bunları düşünmekten yazamaz oldum. Bide bu tanıdık kaygısı benim çok sinirimi bozuyor. Şimdi şöyle yazcam falança anlıcak ona yazdığımı alıncak amaaan en iyisi yazmayayım oluyor hep. İsmimi kullanmamama rağmen deşifre olalı çok oldu. Tabii benim suçum kimseye lafım yok.

Neyse şimdi bir kaç tespitte bulunacağım;

Bu yaz ayları çok tasarruflu aylar. Doğalgaz faturası 15 tl civarı geliyor. Kışın 300 civarı geliyordu. Bakın işte yaz mevsimini sevmek için bir neden daha. Isınma yok,giyinme yok,beslenme desen al bi karpuz doyarsın. Üşümeyi özledim diyenlerin agzının üstüne vurasım geliyor. Çok dertliyim;resmen ağustostayız :(



Olimpiyatları izlerken şunu anladım ki kızım olursa tenisçi veya jimnastikçi oğlum olursa da yüzücü olsun istiyorum.Hem bireysel sporlar hem de şık sporlar yani. Erkeklerde omuz üstü kanat var resmen boyumdan utandım o derece. Bayan tenisçilerde de mükemmel bir fizik var bayıldım hele o etekleri süper. Tabii tüm bunları o evladında istemesi lazım da işte benimki hayal. Ama en önemlisi şu ki; erkek veya kadın sporcu veya değil o koltukaltı kıllarını almasını kesinlikle öğreteceğim! Bu kez o evlat istesede istemesede öğrenicek başka yolu yok. Arkadaş midem bulanıyor izlerken o nedir ya ben kültür farkı falan da kabul etmiyorum. Taş devrinde mi kaldın? Dünyadan bihabermisin? Milyonlar izliyor seni ya hele ki bayanlar!!! öğğğ kokar o be! Neyse bu konuyu kapatalım.






Hep sevmediğim bir yiyecek yok hepsini sever hepsini yerim derdim ama hatırladım ki ben siyah zeytin yemem. O cümlemi değiştiriyorum. Pizzaya da hiç yeşil zeytin koymuyorlar menülerde. Öyle durumlarda ayıklama işinden hoşlanmadığım için yiyorum ama zevksiz yani. Bi kere siyah yiyecek mantığıma ters. Kola da sevmem ki o benim beslenme piramitimde zaten yok.



Trafikte yeşil ışık yanar yanmaz geçmek isteyenlerdenim ama asla önümdekini korna vs ile sıkıştırmam o daha sarı yanar yanmaz kornaya basan elleri kırmak istiyorum. Acele ediyorum çünkü son saniye yeşilde geçemeyip kırmızıya yakalanınca çok bozuluyorum ben. Benim gibi bozulan varsa yakalanmasın o da geçsin diye düşünüp acele ediyorum. Böyle de düşünceli şeker mi şeker bi kızım yahu.

Uzun bir aradan sonra böyle alakasız başlık bulmakta zorlandığım uzun isyanlı bir post oldu artık okuyun geçin gençler :) bye

3 yorum:

  1. Yemek, moda bloglarına ben de katılıyorum senin gibi. Yemek olanları pek takip etmiyorum fakat bazı kaliteli moda blogları var, hakikaten bir şeyler katıyor bana.

    Sinema bloglarıyla ilgili bir şey göremedim? Onlarla ilgili de yorum alsam? Kendi öz eleştirimi yapabilirim belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıkcası çok fazla film izlemiyorum ben. bu konuda sınrlarım var malesef. mesela korku gerilim falan izleyemiyorum ama bu tarz yazılar benim fikir sahibi olmamı sağlıyor. izlemesem bile kimmiş neymiş biliyorum bu çok güzel. ayrıca dvd almaya giderken de bir liste yapıyorum bunlar bana kaynak oluyor

      Sil
  2. Anlaşıldı. Seyretmediğin için sinema bloglarını da takip etmiyorsun sanırım çünkü benim sorum sinema bloglarıyla ilgiliydi. Herkes yazar oldu diye eleştirince sinema bloggerı olarak merak etmiştim. Cevap için teşekkürler.

    YanıtlaSil